7 MAI Vinterproduksjon

Vinterproduksjon

En tøff norsk vinter er ikke noe hinder for å opprettholde vårt byggetempo.

4 MAR Utstillingen "Hytte 2014" - tømmerhytter

Utstillingen "Hytte 2014" - tømmerhytter

Det inneværende året vil ikke utgjøre noe unntak for vårt vedkommende, ettersom vi kommer til å delta på utstillingen “Hyttemessen 2014” for 10. gang i rekken. Utstillingen vil finne sted fra den 24. til den 27. april på utstillingssentret „EXPORAMA”.

2 JAN Beste eksportør i 2013

Beste eksportør i 2013

Under den offisielle seremonien som ble arrangert av Republikken Latvias finansdepartement og Latvias investerings- og utviklingsbyrå, ble LATLAFT tildelt 2. premie innen nominasjonskategorien Beste eksportør i 2013. Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet overfor dem som har støttet og hjulpet oss til å oppnå dette målet.

19 AUG Investering i moderne ovnstørkingsprosess

Investering i moderne ovnstørkingsprosess

Siden august 2013 har “Latlaft" benyttet en av de mest moderne og teknologisk avanserte ovnene som er å oppdrive til tørking av tømmerstokker. Denne teknologiske utviklingen gjør det mulig å kontrollere tørkeprosessen i tråd med de høyeste standarder, noe som hever materialkvaliteten nært opp til det fullkomne.

6 AUG Endelig er vårt utstillingslokale ferdig

Endelig er vårt utstillingslokale ferdig

"LATLAFT" er det eneste foretaket innen tømmebygningsindustrien som har en hytte i full størrelse bygget inne på kontoret. Her kan våre potensielle kunder se, ta, og føle på materialer som tilbys, for å forme sin egen drømmehytte.

17 JUN Deltakelse i program for grønn innovasjon

Deltakelse i program for grønn innovasjon

Vi tar aktivt del i "Latvisk-norsk samarbeid gjennom program for grønn innovasjon", som organiseres av den norske stat.

24 MAI Et av Latvias viktigste eksportnavn

Et av Latvias viktigste eksportnavn

Organisasjonen "Rødjakkene" offentliggjorde en liste over de viktigste 100 navnene på foretak som eksporterer fra Latvia og vi er stolte over å kunne se vår bedrifts navn på denne listen. "LATLAFT" er blant de 13 beste eksportnavnene fra den delen av industrien som bearbeider tre.

12 MAR Utstillingen "Hytte 2013"

Utstillingen "Hytte 2013"

Dette var det 9. året i rekken vi var representert på utstillingen “Hytte.” Vi sees på neste utstilling i september.

24 SEP Artikler i pressen

Artikler i pressen

Våre sosiale aktiviteter og åpenhet spiller en vesentlig rolle i vår kommunikasjon med kundene. Samtidig er vi glade for at våre kunder også er villige til å dele sine erfaringer offentlig.

15 DES Beste eksportør i 2011

Beste eksportør i 2011

Under en offisiell seremoni som ble avholdt av Latvias finansminister, ble "LATLAFT" belønnet med 3. plass for „Beste eksportør i 2011”. Dette er en annerkjennelse på at vi er på rett vei og gir oss motivasjon til å anstrenge oss enda hardere.