4 SEP 2014

LATLAFT har i dag blitt kåret til nasjonal mester under utdelingen av den europeiske forretningsprisen, som er sponset av RSM International. Det er snakk om en prestisjefylt konkurranse støttet av bedriftsledere, akademikere, media og politiske representanter fra hele Europa.

Den europeiske forretningsprisen er nå inne i sitt åttende år og har i år engasjert over 24.000 virksomheter fra 33 europeiske land og 709 selskaper fra hele Europa har i dag blitt kåret som nasjonale mestere.  

"Vi ersvært stolte over å ha blitt valgt til å representere LATVIA som en nasjonal mester.  Den europeiske forretningsprisener anerkjent som et utstillingsvindu for Europas mest dynamiske foretak, og vi ser nå fram til neste runde av dømmeprosessen der vi vil kunne forklare mer inngående hvordan vi som bedrift oppnår suksess."

AdrianTripp, administrerende direktør for Den europeiske forretningsprisen,sa følgende: "Gratulerer til LATLAFT! Det er en stor prestasjon å bli kåret til nasjonal mester og vi ønsker dere lykke til i neste fase. Den europeiske forretningsprisengår fra styrke til kraft, idet den inspirerer bedrifter til større suksess og bidrar til å forbedre konkurransefortrinn for selskaper over hele Europa."

Former informasjon om prisen, premier og deres vinnere, vennligst besøk www.businessawardseurope.com